Geplaatst door Suzanne op 5 - mrt - 2013, Menukaart Voorgerechten
Ingredienten
 
  • 1 pak carpaccio
  • 1 tl pijnboompitjes (geroosterd)
  • 3 el dressing voor carpaccio
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • vers fruit
  • paar blaadjes sla
  • 1 el pesto
  • een zuurtje, bijv. stukjes augurk
Kooktijd: 15 min Porties: 2

Leg een beetje sla op het bord en sprenkel hier na smaak de dressing over en leg er een paar stukjes augurk tussen. Bedek dit met de carpaccio en ”versier” deze verder met de pijnboompitjes, fruit, Parmezaanse kaas en pesto.
Om het helemaal compleet te maken doe je er nog een beetje dressing overheen.

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties