Geboren op een bewolkte maar zonnige vrijdag in september gaven mijn ouders me de naam Suzanne. We woonden toen in een grote stad maar mijn ouders vonden dit geen goede start voor mijn broer en zijn kleine zusje, dus verhuisde ze naar een leuk dorpje in de provincie Gelderland.

Na zo’n 20 jaar hier gewoond te hebben werd het tijd om mijn vleugels uit te slaan en op mezelf te gaan en kreeg ik een huuroptie op een kleine benedenwoning in een dorpje verderop.

Op een zonnige zaterdagmiddag leerde ik tijdens een barbecue mijn vriend Eric kennen, een klein jaartje later kochten we samen een huis en wonen hier nog steeds met onze vier katten.

kruiden in pot

Toen ik alleen woonde haalde ik ’s maandags een afhaalmenu van de chinees waar ik drie dagen van at en de andere dagen zat ik meestal bij mijn ouders aan de eetkamertafel. Koken was niet aan mij besteed, ik nam er geen tijd voor.

Op het moment dat ik ging samenwonen met Eric wilde ik er meer van maken en ging dingen uitproberen. Dit ging ik leuk vinden ondanks dat er soms probeersels bij zaten die echt niet te eten waren (en waar we alsnog bij de snackbar eindigde).

Nu kijk ik tv programma’s zoals Masterchef of Topchef en ben een groot fan van de tv zender 24Kitchen.

Dit blog heb ik opgezet als een persoonlijk receptenboek maar ook om andere te inspireren. Een soort Food Revolution van Jamie Oliver; het delen van gerechten.

aardbeien

 

 

Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties