Afgelopen zomer volop plezier gehad van de aardbeien achter in de tuin. De bak waar ik ze toen in gezet heb was meer uit noodzaak gekocht.
Eigenlijk wil ik zo’n hoek etagère voor in de tuin waar ik dan met wat verschillende terra-tuinpotten de aardbeiplantjes en wat tuinkruiden en zo op kan installeren.Maar goed, deze hoek etagère is niet zo heel makkelijk te vinden voor een schappelijke prijs dus toen ik deze houten tuinbak tegenkwam deze gekocht om hier de aardbeien in te planten.

Aardbei 2012 Aardbei

Zoals gezegd een redelijke oogst gehad, ook de vogels hebben mee kunnen snoepen. Onze katten schijnen dus niet echt de vogels af te schrikken 😀

Maar ook aan het aardbeienseizoen komt een eind….en toen bedacht ik me opeens iets gezien te hebben bij Jamie at Home, namelijk daar pootte die tuinman Brian gewoon in een potgrondzak aardappels en ook een cementemmer werd hiervoor gebruikt.

Dus wat heb ik gedaan….ik heb de aardbeienplanten uit deze houten bak gehaald en een paar aardappels erin gedaan.

Aardappel Aardappel poten

Nu ben ik dus zeer benieuwd wat er van terecht gekomen is en ik denk de aardappels (hopelijk) dus eruit te halen op het moment dat ik weer nieuwe aardbeiplantjes heb om er in te zetten.

Toevallig kwam ik vorige week bij de Action een kweekzaadbakje tegen met aardbeienzaadjes. Dus ik ga deze ook van het begin af aan kweken, het zal mij benieuwen.

Aardbei Action 2 Aardbei Action 1

Wordt vervolgd……………

Menukaart: Theekransje

1 reactie

  1. Monique schreef:

    Leuk!!!

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties