Geplaatst door Suzanne op 15 - feb - 2013, Menukaart Sauzen en Marinades
Ingredienten
  • 40 blaadjes basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el pijnboompitjes (even roosteren)
  • zout en peper
  • olijfolie
  • 3 el Parmezaanse kaas
Kooktijd: 15 min Porties: 4

De basilicum met knoflook en pijnboompitjes fijnmaken, daarna de kaas erbij.
Op smaak brengen met zout en peper.
Als laatste de olie beetje bij beetje toevoegen totdat je het smeuïg genoeg vind.

Bewaren in de koelkast, maximaal 1 week.

Ik vries het overgeblevene altijd in. Dit doe ik in zo’n ijsblokjeshouder en als ze bevroren zijn dan doe ik deze pestoblokjes in een diepvriesbakje bij elkaar.

 

Inspiratiebron: Smulweb

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties