Geplaatst door Suzanne op 16 - feb - 2013, Menukaart Hapjes, Misbaksels
Ingredienten
  • 250 g half om half gehakt
  • 1 el sambal oelek
  • 0.5 tl nootmuskaat
  • 2 eieren
  • 2 el paneermeel
  • zout
  • vergemalen peper
  • 10 blaadjes bladerdeeg
Kooktijd: 15 min Porties: 10

Laat de bladerdeegvellen ontdooien.

Meng het gehakt met de sambal, nootmuskaat, paneermeel en het ei. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gehakt in 10 porties en rol er kleine worstjes van.
Besmeer de inmiddels ontdooide bladerdeegvellen met het andere, losgeklopte ei. Leg het worstje er op en vouw het deeg dubbel. Druk goed aan, eventueel met een vork.

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Laat de saucijzenbroodjes in de tussentijd rusten in de koelkast.
Bestrijk de bovenkant met het ei en bak af in de oven gedurende 15 minuten.

 

Inspiratiebron: 24Kitchen

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties