Geplaatst door Suzanne op 23 - feb - 2013, Menukaart Hoofdgerechten
Ingredienten
  • 6 aardappels
  • 0.5 tl cayennepeper
  • 0.5 tl komijnpoeder
  • Olijfolie om in te bakken
  • 6 bosuitjes
  • 1 komkommer
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 limoen
  • 1 el rode currypasta
  • 1 el honing
  • 100 ml yoghurt
  • 2 koolvisfilets zonder vel à 100 g
Kooktijd: 30 min Porties: 2

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Breng een pan met water en zout aan de kook.

Pittige aardappelpartjes
Schil en snijd de aardappels in parten. Kook de aardappels in de pan met water in circa 6 minuten beetgaar. Haal de aardappels uit de pan en laat ze uitwasemen.
Verspreid de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat. Schenk een scheut olie over de aardappels en bestrooi met de cayennepeper en de komijnpoeder. Hussel goed door. Bak de aardappels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en krokant.

Curryvis
Meng de currypasta met de honing, yoghurt en een scheut olijfolie. Haal de vis door de marinade en leg in een ovenschaal. Laat de vis 10 minuten marineren in de koelkast.
Bak de vis in de ovenschaal bij de aardappels in de oven in circa 5 minuten gaar.
Lekker met de bloemkool/komkommersalade

 

Inspiratiebron: 24Kitchen

 

1 reactie

  1. Monique schreef:

    Deze gaan we snel proberen en we laten weten hoe het gelukt is!

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties