Geplaatst door Suzanne op 22 - feb - 2013, Menukaart Bijgerechten, Vegetarisch
Ingredienten
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 komkommer
  • 6 bosuitjes
  • 1 limoen
  • 6 el yoghurt
Kooktijd: 15 min Porties: 2

Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in plakken en snijd de bloemkool in kleine roosjes en de bosuitjes in dunne ringetjes.
Meng de komkommer met de bloemkool, bosuitjes, yoghurt en het sap van de limoen en breng op smaak met een beetje zout en peper.

 

Inspiratiebron: 24Kitchen

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties