Taartbodem bereiden Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig Lees verder ...
Verkruimel de Lange vingers in de keukenmachine. Smelt de boter. Meng dit, samen met 1el aardbeienjam, door de kruimels. Doe het in de ingevette springvorm/taartring en druk heel goed aan. Zet de bodem minimaal 10 minuten in de koelkast. Snij de aardbeien in hele kleine stukjes. Meng de basterdsuiker hier Lees verder ...
Begin met een cake naar keuze, die je zelf kan bakken, of gewoon koopt in de winkel. Indien zelf gebakken laat hem een nachtje afkoelen in de koelkast. Verkruimel de cake in een grote kom met een vork of staafmixer heel fijn. Voeg een beetje frosting of roomkaas toe (bijvoorbeeld Lees verder ...
Natuurlijk zelfgemaakte cupcakes voor onderstaande gebruiken!: Doe de kokosrasp in het diepvrieszakje en druppel hierin wat blauwe voedselkleurstof. Sluit het zakje en hussel het goed door elkaar. Tevreden met de kleur? Doe deze dan in een bakje/schaaltje om straks de cupcake in te kunnen dippen. Niet tevreden, doe nog wat Lees verder ...
Leg de bananen vlak en snij deze over de lengte open, houd de uiteinden gesloten. Stop 4 rolo’s in de banaan en doe er eventueel wat roomboter ertussen. Per banaan dus 1 rolo om weg te snoepen. BBQ: Leg de bananen op de bbq tot de rolo’s zijn gesmolten en Lees verder ...
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor op zo’n 180 graden. Vet de cupcaketray goed in met boter. Snijd de koude boter in dobbelsteentjes en doe deze in een kom. Voeg de mix toe en meng het geheel met een mixer met Lees verder ...