Geplaatst door Suzanne op 3 - Mei - 2014, Menukaart Nagerechten, Zoetigheden
Ingredienten
  • 200 gr ongezouten (room)boter (kamer temperatuur)
  • 50 gr suiker
  • vanillestokje (binnenste)
  • 1 mespuntje zout
  • 6 eieren (kamer temperatuur)
  • 300 gr bloem
  • 2 tl gist
  • 250 ml melk
  • poedersuiker
  • aardbeien (in partjes)
  • eventueel geklopte slagroom
 
Kooktijd: 15 min Porties: 6

Mix de boter, suiker, vanille en zout tot een glad mengsel.
Voeg de bloem en de gist toe en geleidelijk de melk en de eieren aan het geheel en mix dit weer tot een glad beslag.

Bak de wafels en laat ze iets afkoelen waardoor ze wat krokanter worden.
Bestrooi ze lichtjes met wat poedersuiker. Verdeel de partjes aardbei erover, doe er eventueel nog wat slagroom over.

 

Bron: Gebruiksaanwijzing Tefal’s Snack ’n Clean

Geef een reactie


Recente Recepten

Arretjescake

Geplaatst op 13 - Apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - Jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - Dec - 2014

geen reacties

Stroopwafel cupcakes

Geplaatst op 7 - Dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - Jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - Mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - Mrt - 2013

geen reacties