Geplaatst door Suzanne op 2 - aug - 2013, Menukaart Zoetigheden
Ingredienten
  • Dr. Oetker Basismix voor CupCakes
  • 100 g (room)boter
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • 3 el koek en speculaaskruiden
Kooktijd: 35 min Porties: 12

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is. Verwarm de oven voor op 175°Celsius en doe alvast de vormpjes in de cupcaketray.

Voeg aan de cupcakemix de eieren, melk en boter toe en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar. Klop het met de mixer gedurende 1 minuut op de hoogste stand tot een glad beslag. Voeg de 3 eetlepels koek en speculaaskruiden toe en mix alles nog een keer goed door.
Verdeel het beslag met 2 eetlepels of een ijsbolletjestang over de cakevormpjes.

Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de cupcakes gaar in ca. 22 minuten.

 

Inspiratiebron: Jessica

Geef een reactie


Recente Recepten

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Stroopwafel cupcakes

Geplaatst op 7 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties