Geplaatst door Suzanne op 14 - jul - 2013, Menukaart BBQ, Hoofdgerechten
Ingredienten
  • 2 kipfilets
  • zongedroogde tomaat mix peper en olijven (kruidenmolen van fair trade, gehaald bij AH)
  • 4 plakken ontbijtspek
  • zout en peper
  • kaas
  • zongedroogde tomaat
Kooktijd: 75 min Porties: 2

Maak de barbecue gereed voor indirect ± 165°Celcius.

Snij de kipfilets door zodat je ze kunt openklappen.
(ook wel vlinderen genoemd, zie onderstaand filmpje)

Kruid ze ruim met de zongedroogde tomaat mix. Leg er 1 of 2 plakken kaas op en zongedroogde tomaat.
Klap de kipfilets weer dicht, peper en zout de buitenkant nog iets en omwikkel ze met spek. Doe er eventueel een (in water geweekte) satéprikker doorheen zodat de kipfilets dicht blijven.

Leg de kipfilets op de barbecue voor zo’n 45 a 60 minuten.

 

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties