Geplaatst door Suzanne op 15 - feb - 2013, Menukaart Hapjes
Ingredienten
  • 4 wraps
  • 1 pakje carpaccio
  • 1 halve rode ui (gesnipperd)
  • Pesto
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • 1 el pijnboompitjes (even roosteren)
  • Veldsla
Kooktijd: 90 min Porties: 40+

Beleg de wraps met de carpaccio. Smeer hier wat groene pesto op en bestrooi met de gesnipperde rode ui, de Parmezaanse kaas en de pijnboompitjes (even roosteren in de koekenpan). Leg vervolgens wat veldsla over de breedte van de wraps (niet teveel) en rol de wraps strak op.
Doe deze nog eens oprollen in wat plasticfolie en leg deze ± 1 uur in de koelkast.

Snij de wraps vervolgens in kleinere stukjes en serveer!

 

Inspiratiebron: Allerhande

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties